Over ons


De dag van de positiviteit en de verkiezing Meest positieve bekende Nederlander 2018 is een initiatief van Voor Positiviteit.

Oprichter Mark Verhees koos er in 2011 voor 1.000 dagen lang iedere dag een positief bericht te gaan posten op internet en te kijken wat dit met hemzelf en de mensen die hij bereikte deed. Inmiddels is hij fulltime ‘in dienst’ van de positiviteit en bereikt hij dagelijks 600.000 mensen. Mark is o.a. auteur van de bestseller De Vibe.

Voor Positiviteit biedt inspirerende en toegankelijke lezingen, trainingen, cursussen en boeken, gebaseerd op de positieve psychologie. Met als doel mensen te inspireren om meer te denken en handelen vanuit mogelijkheden en passie. En te kiezen voor een leven vol geluk.

Voor Positiviteit deelt positieve spreuken via Facebook en Twitter. Ook kun je je aanmelden voor de Spreuk van de dag per e-mail. De meest gewaardeerde spreuken worden verwerkt in kalenders en cadeauboekjes, zoals de populaire scheurkalender Positieve spreuken 2019. Deze wordt verloot onder de stemmers.

 

Heb je een vraag? Mail dan naar: inspiratie@voorpositiviteit.nl of bel naar: 06-50513574 (Mariëlle Verhees).

Voor persvragen mail je naar mark@voorpositiviteit.nl (Mark Verhees). Je ontvangt zeer spoedig een reactie.